Er bestaat op dit moment een groot tekort aan goed opgeleid ICT personeel. Oraculo Trainingen kan u helpen om kortdurend werklozen en werkzoekende werkenden bij- of om te scholen naar de ICT sector.

Oraculo Trainingen biedt programmeertrainingen aan die opleiden tot bijvoorbeeld Gecertificeerd Java Developer. De trainingen zijn uitgevoerd in opdracht van verschillende bedrijven. Enkele initiatieven zijn bijvoorbeeld het Loopbaanoriëntatie- en scholingstraject “Make IT Work Utrecht” en een scholingstraject voor statushouders en UWV-ers in Leiden (zie onder).

Diverse cursisten die hebben deelgenomen aan deze trainingen hebben succesvol een transitie weten te maken naar de ICT arbeidsmarkt.

Oraculo Trainingen heeft veel ervaring in trainingen voor niet-IT’ers. Desgewenst kan gezorgd worden voor maatwerk opleidingen die exact aansluiten bij de actuele behoefte aan goed geschoolde en gespecialiseerde IT professionals in nauw overleg met werkgevers. Tevens geeft Oraculo trainingen op het gebied van IT met open inschrijving of in-company. Opdrachtgevers zijn o.a.: NCOI, Computrain, Scheidegger, Belastingdienst

Links:

Loopbaanoriëntatie- en scholingstraject “Make IT Work Utrecht”

Opleiding tot Gecertificeerd Java Developer

JAVA-opleiding naar een báán in Leiden