Oraculo biedt cursussen aan in de meest gebruikte en veelgevraagde programmeertalen: HTML, CSS, Javascript, XML, SQL, PHP , Java en Oracle. HTML is de standaard opmaaktaal voor webpagina’s.  CSS, oftewel stijlbladen, zijn een mogelijkheid om de vormgeving van webpagina’s los te koppelen van hun feitelijke inhoud en centraal vast te leggen. Javascript is een veelgebruikte scripttaal om webpagina’s interactief te maken en webapplicaties te ontwikkelen. XML is een standaard waarmee men gestructureerde gegevens kan weergeven in de vorm van platte tekst. SQL is een standaardtaal voor relationele databases. PHP is de meest gebruikte scripttaal om op webservers dynamische webpagina’s te creëren. Java is de meest gebruikte programmeertaal die 1001 toepassingen kent, van mobiele apparaten tot bedrijfssystemen van grote multinationals tot koelkasten, chipcards en IoT (Internet of Things). Oracle is de marktleider in relationele databases en heeft vele ontwikkelomgevingen.

Een klassikale cursus heeft pas meerwaarde als er voldoende aandacht is voor de individuele deelnemer. Daarom bestaan onze groepen uit maximaal 10 personen. Maar ook bij slechts 1 inschrijving gaat een cursus gewoon door!

De annulering van een cursus is altijd vervelend. Je verliest kostbare tijd omdat je op zoek moet naar een andere oplossing. Bovendien loop je de voordelen mis die de opleiding je biedt: meer efficiëntie en meer productiviteit. Daarom geeft Oraculo een doorgangsgarantie. Zijn er onvoldoende inschrijvingen voor een klassikale training, dan krijg je een individuele training aangeboden. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.